Allereerste editie Hello Zuidas van 2023 is klaar!

In de prachtige bibliotheek van de Koninklijke Industrieele Groote Club staat onze hoofdredacteur Romy Lange met de nieuwste editie van Hello Zuidas in haar handen. Dit nummer staat volledig in het teken van duurzaamheid, en hiervoor spraken we naast interessante partijen als Baker McKenzie (waar ze zijn begonnen met een Energielabel C helpdesk), Fornet (een volledig duurzame dry-cleaner en wasserette) en Accenture (die zich volop aan het ontwikkelen zijn in de metaverse), ook Paco Bunnik. Paco is supervisor urban development op Zuidas, en hij wil het gebied transformeren van een fort naar een forum. Meer over Paco en zijn visie op het gebied lees je in de nieuwe Hello Zuidas. Hij ligt zoals altijd natuurlijk overal in het gebied voor je klaar, maar is ook ONLINE te lezen. Happy reading!Β 

×

Hoi!

Hier kun je met ons contact opnemen via Whatsapp. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@zuidaspublishers.nl.

× Hoe kan ik je helpen?