Maak kennis met onze stagiaires! 

Wij zijn blij om aan te kondigen dat ons team groeit met twee sprankelende nieuwe stagiaires: Laura Appelman en Ruby van Oers.

 Laura: “Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Communicatie & Media en loop ik mijn afstudeerstage bij Zuidas Publishers & RCD Publishers. Het is een geweldige kans om mijn vaardigheden toe te passen en te ontwikkelen. Ik krijg de ruimte om creatieve ideeën te bedenken en uit te voeren tijdens mijn onderzoek specifiek voor het RCD-magazine.”  

Ruby: “Ik zit in mijn tweedejaar van de studie Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik krijg bij Zuidas Publishers veel verantwoordelijkheden en ik vind het fijn dat ze mij lekker in het diepe gooien. Op deze manier heb ik echt het idee dat ik wat leer. Na de eerste week wist ik al dat ik op de juiste plek zat!”

Laura en Ruby zijn klaar om ons te betoveren met nieuwe creativiteit en passie. Laten we samen hun talent vieren en er een onvergetelijke tijd van maken!

×

Hoi!

Hier kun je met ons contact opnemen via Whatsapp. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@zuidaspublishers.nl.

× Hoe kan ik je helpen?