Wat wij voor jou kunnen betekenen

Diensten

Magazines | Online & Print

Naast gebiedsmagazines als Hello Zuidas en RCD Magazine voor het central district van Rotterdam, geeft Zuidas Publishers Gelderlandplein Magazine, General Counsel NL Magazine uit en eenmalige bedrijfsmagazines en glossy’s. Dit zijn printed bladen waar een uitstekende online versie aan gekoppeld kan worden om als link te versturen of op een website te publiceren. Samen met de klant worden alle wensen en ideeën in kaart gebracht en uitgewerkt. Magazines worden pas naar de drukker gestuurd als de klant helemaal tevreden is en een definitief akkoord heeft afgegeven. Zuidas Publishers kan ter ondersteuning van het magazine zich ontfermen over de gehele advertentieverkoop.

Bedrijfsvideo's & Fotografie

Zuidas Publishers heeft de laatste jaren veel bedrijfsvideo’s geproduceerd. Dit zijn aansprekende en informatieve video’s met als doel zo goed mogelijk de gekozen boodschap over te brengen en de kijker zo lang mogelijk vast te houden. Samen met de klant wordt besproken wat de hoofdboodschap moet zijn en op basis daarvan maakt Zuidas Publishers een script. Wanneer dit script akkoord is, start de productie van de video. Opdrachtgevers zijn onder andere Hello Zuidas, Eefje Voogd Makelaardij, General Counsel Netherlands en Alnylam Pharmaceuticals
Indien gewenst, verspreidt Zuidas Publishers de video(‘s) op eigen online kanalen. Wil je alle medewerkers van jouw bedrijf op een professionele manier laten fotograferen? Of heb je een andere wens op het gebied van fotografie? Ook dan ben je bij ons op het juiste adres!

City Marketing

Voor Zuidas en het Rotterdam Central District maakt Zuidas Publishers jaarlijks meerdere magazine uitgaves. Daarnaast onderhouden wij de social media kanalen, de website en de City App van Hello Zuidas en voorzien wij deze kanalen van aansprekende content. Wij hebben veel ervaring bij het opzetten van nieuwe media voor gebieden en met het samenwerken met gebiedsmanagementorganisaties.

Bedrijfs- & Vastgoed Communicatie

Voor diverse vastgoedbedrijven en dienstverleners in Nederland verzorgt Zuidas Publishers communicatie en media-uitingen. Dit zijn online en offline uitingen in de vorm van advertorials (losse artikelen), interviews en magazines. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat klanten willen en met welke tone of voice wij hun doelgroep kunnen bereiken.

Waarom Zuidas Publishers

Onze 3 kernwaarden

01

Kwaliteit & Professionaliteit

Kwaliteit en professionaliteit staat hoog in het vaandel bij Zuidas Publishers. Wij werken alleen aan kwalitatieve producties. Dit kunnen bijvoorbeeld bedrijfs- en gebiedsmagazines zijn of bedrijfsvideo’s. Met een professioneel team brengen we vooraf ideeën in kaart en maken we een haalbare planning Zuidas Publishers gaat net zo lang door tot alles helemaal naar tevredenheid is en de magazines en/of video’s verspreid kunnen worden.

02

Enthousiasme

Het bedrijf Zuidas Publishers is met veel enthousiasme opgericht en enthousiasme is dan ook een belangrijke kernwaarde voor ons. Wij willen dat onze klanten enthousiast zijn over de opgeleverde producties en dat hun doelgroep ook op een positieve manier wordt getriggerd door de door ons geproduceerde magazines en video’s.

03

Flexibel


Wij denken te allen tijde met de klant mee en zijn altijd flexibel. Niet alleen met betrekking tot het maken van afspraken en planningen, maar ook met betrekking tot de producten die wij opleveren. Er is veel mogelijk en alles is bespreekbaar. Dit maakt het werk voor ons uitdagend!

Romy Lange

Bouw met ons aan jouw community!

Met een kantoor in Amsterdam en Rotterdam, werkt Zuidas Publishers sinds 2017 met verschillende opdrachtgevers aan kwalitatief hoogwaardige mediaproducten. Zuidas Publishers heeft ervaring met het uitgeven van bedrijfsmagazines, glossy’s en magazines op het gebied van citymarketing. Dit zijn printed bladen voor diverse opdrachtgevers waar een uitstekende online versie aan gekoppeld kan worden om als link te versturen of op een website te publiceren. 
Na vijf jaar te hebben gewerkt bij een media- en communicatiebureau besloot Romy Lange zelfstandig het bedrijf Zuidas Publishers te starten. Sinds 2012 is zij reeds hoofdredacteur van het Engelstalige magazine Hello Zuidas, RCD Magazine voor Rotterdam en het General Counsel NL Magazine. 
Daarnaast heeft Zuidas Publishers zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de productie van bedrijfsvideo’s. Een video is het visitekaartje van je bedrijf en tegenwoordig onmisbaar bij het naar buiten brengen jouw boodschap. Wij helpen bij het schrijven van het script, begeleiden het hele filmtraject en zorgen voor een prachtig eindresultaat!

Neem contact met ons op

Als je een betrouwbaar bedrijf zoekt om mee samen te werken, neem dan met ons contact op. Ook kunnen wij jou helpen als je geïnteresseerd bent om te adverteren in één van de magazines die wij uitgeven.

×

Hoi!

Hier kun je met ons contact opnemen via Whatsapp. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@zuidaspublishers.nl.

× Hoe kan ik je helpen?