Wat wij maken

City Marketing

Zuidas Publishers is gespecialiseerd in het maken van gebiedsbrede magazines om een stadsdeel op de kaart te zetten. In samenwerking met gebiedsmanagementorganisatie gaan wij graag de uitdaging aan om zowel online als offline het stadsdeel te presenteren. Zuidas Publishers neemt alles uit handen, planning, redactie, fotografie, vormgeving, drukwerk etc. Ook is het mogelijk om de social media kanalen door ons te laten beheren, de website en de City App. Wij hebben veel ervaring in het opzetten van nieuwe media voor gebieden en met het samenwerken met gebiedsmanagementorganisaties.

In opdracht van Stichting Hello Zuidas maakt Zuidas Publishers al jaren het Hello Zuidas magazine. Dit Engelstalige magazine is een fenomeen in het gebied en draagt intensief bij aan de Zuidas community. De doelgroepen zijn medewerkers, bewoners, bezoekers, studenten, vastgoedeigenaren, ontwikkelaars, (hoge) ambtenaren van Zuidas, Gemeente Amsterdam en omgeving.

In opdracht van Vereniging Rotterdam Central district maken wij sinds 2021 onder de naam RCD Publishers het RCD Magazine. RCD Magazine is een Engelstalig Magazine waarin alle gebruikers van het gebied een plekje krijgen. De doelgroepen zijn medewerkers, bewoners, bezoekers, studenten, vastgoedeigenaren, ontwikkelaars, ambtenaren/wethouders van Gemeente Rotterdam.

Voor bedrijven is het mogelijk om zichzelf kenbaar te maken in deze gebiedsbrede magazines of op de website, en zo zichtbaar te zijn in hun eigen gebied. Dit kan door middel van advertorials en advertenties. Ook hierbij nemen wij alles uit handen voor bedrijven, zoals redactie, fotografie en vormgeving.

×

Hoi!

Hier kun je met ons contact opnemen via Whatsapp. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@zuidaspublishers.nl.

× Hoe kan ik je helpen?