Wat wij voor je kunnen doen

Ons Portfolio

Portfolio

In opdracht van Stichting Hello Zuidas maakt Zuidas Publishers al jaren het Hello Zuidas magazine. Dit Engelstalige magazine is een fenomeen in het gebied en draagt intensief bij aan de Zuidas community. De doelgroepen zijn medewerkers, bewoners, bezoekers, studenten, vastgoedeigenaren, ontwikkelaars, (hoge) ambtenaren van Zuidas, Gemeente Amsterdam en omgeving.

In opdracht van Vereniging Rotterdam Central district maken wij sinds 2021 onder de naam RCD Publishers het RCD Magazine. RCD Magazine is een Engelstalig Magazine waarin alle gebruikers van het gebied een plekje krijgen. De doelgroepen zijn medewerkers, bewoners, bezoekers, studenten, vastgoedeigenaren, ontwikkelaars, ambtenaren/wethouders van Gemeente Rotterdam.

In opdracht van General Counsel Netherlands maakt Zuidas Publishers één keer per jaar het General Counsel Magazine. Dit magazine past heel goed in het portfolio van Zuidas Publishers vanwege reeds bestaande relaties in Zuidas. De doelgroepen zijn General Counsel, Chief Legal Officers en andere eindverantwoordelijke juristen van bedrijven en organisaties, CEO’s, CFO’s, company secretaries, bedrijfsjuristen, compliance officers en andere naaste (juridische) medewerkers van de GC.

In opdracht van Eefje Voogd Makelaardij hebben wij het Eefje Voogd Magazine mogen maken vanwege het tienjarige bestaan van dit makelaarskantoor. We hebben het hele team betrokken bij de ontwikkeling van dit blad en dit was een geweldig leuk proces!

In opdracht van Corporate Housing Factory hebben wij het Corporate Housing Factory Magazine mogen produceren vanwege het vijfjarige bestaan van dit bedrijf. Dit is een heel mooie glossy geworden met veel interessante en internationale verhalen.