Wij stellen ons graag voor!

Wie zijn wij

future-oriented

'LEGIT' is
a family

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur adiscing elit Lorem ipsum dolor sit altmet, conse ctetur adipiscing elit aloma lomiur off silder tolos. Lorem ipsum dolor sitlor amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

01

Professional

Lorem ipsum dolor sit amet of, cotns ctetur all of the adip scing sed do eiusmod dunt.

02

Focused

Lorem ipsum dolor sit amet of, cotns ctetur all of the adip scing sed do eiusmod dunt.

03

Serious

Lorem ipsum dolor sit amet of, cotns ctetur all of the adip scing sed do eiusmod dunt.

Wij zijn Zuidas Publishers! Met een kantoor in Amsterdam en Rotterdam werken we sinds 2017 met veel verschillende opdrachtgevers aan kwalitatief hoogwaardige mediaproducten. Door onze kennis en samenwerkingen met freelance redacteuren en fotografen weet Zuidas Publishers precies hoe wij jouw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht kunnen brengen.  

Het team stelt zich graag even voor! 

Ons team

Romy Lange
Eigenaar Zuidas Publishers & RCD Publishers

r.lange@zuidaspublishers.nl


In 2017 heb ik Zuidas Publishers opgericht. Met heel veel plezier werk ik samen met fantastische en ervaren redacteuren, designers en fotografen aan onder andere de magazines Hello Zuidas, RCD Magazine en het General Counsel NL Magazine. Naast het uitgeven van bladen – dit kunnen ook eenmalige edities zijn voor bedrijven – produceert Zuidas Publishers bedrijfsvideo’s. Dit maakt de werkzaamheden nog afwisselender en spannender. Onlangs hebben we een kantoor in Rotterdam geopend waar we natuurlijk erg trots op zijn! Zuidas Publishers groeit en wij zijn nog lang niet uitgegroeid!

Nicole Pak
Sales en projectmanager Zuidas Publishers

n.pak@zuidaspublishers.nl

Ik ben ooit begonnen bij een media- en communicatiebureau en eigenlijk nooit meer weggegaan. Inmiddels werk ik als Sales- en Projectmanager bij Zuidas Publishers en deze baan is veelzijdig: sales, interviews, artikelen schrijven, nieuwe ideeën bedenken, deadlines bewaken, er komt veel bij kijken! Deze verschillende taken zorgen voor veel afwisseling en daar krijg ik energie van. Daarbij heb je elke editie weer te maken met een strakke deadline. Dat levert altijd een beetje ‘stress op, maar dat houdt mij juist scherp! Daarbij werk ik graag op de Zuidas, het leven staat hier nooit stil.

Céline Boute
Redacteur Zuidas Publishers & RCD Publishers

c.boute@rcdpublishers.nl

Ik ben een afgestudeerd journaliste met een brede interesse in de wereld om ons heen. Als journaliste ben ik altijd geboeid door mensen hun verhaal. Het mooie aan het vak is dat, naast dat ik prachtige verhalen met jullie mag delen, ikzelf ontzettend veel leer over uiteenlopende onderwerpen. Bij Zuidas Publishers mag ik dit met veel plezier invullen: op pad gaan in twee bruisende steden (Amsterdam & Rotterdam) om te luisteren naar inspirerende, persoonlijke en zakelijke verhalen.

Reno van Dijk
Video- en fotograaf

Vanuit mijn passie voor beeld-creatie, ben ik mij gaan richten op camerawerk. Mensen in beeld brengen die passie hebben voor hun vak, vind ik heel bijzonder om te doen. Deze ontmoetingen houden mij scherp en motiveren mij om het beste resultaat neer te zetten. Samen met RCD Publishers en Zuidas Publishers maken wij gave bedrijfsvideo’s. Ik vind het altijd erg prettig met hen samenwerken, want ze zorgen voor een heldere communicatie en staan altijd goed in contact met de klant. Dit zorgt uiteindelijk weer voor nog een beter eindproduct.

Emiel Brouwers
Ontwerper

Dagelijks ben ik actief als ontwerper, ook ben ik in dit vak strategisch bezig. Het bedenken en ontwerpen van marketing- en reclamecampagnes is echt een passie van mij! Hoe val je op bij je doelgroep en hoe trigger je die om actie te laten ondernemen tot het afnemen van jouw product of dienst? Kritisch zijn hoort daarbij, maar dat pas ik toe op alle ontwerpen, zo bij de producties van Zuidas Publishers zoals het magazine Hello Zuidas. De perfecte balans maken tussen ruimte, tekst en beeld. Het mooiste aan een nieuw magazine, de geur die van de nieuw gedrukte editie komt. Daar kan geen digitaal ontwerp tegenop! 

Caily Bobbie Jo
Fotograaf

Ik ben fotograaf en afgestudeerd aan de fotovakschool op photographic design. Portretten, fashion & cultuur hebben mijn focus en passie. Voor mij is het belangrijk dat de foto een verhaal vertelt dat de kijker prikkelt en meeneemt naar die beleving. Mijn opdrachten voor Zuidas Publishsers geven mij een fantastisch podium. Zij vertellen verhalen over de diverse personen en bedrijven rondom de Zuidas en ik onderstreep die verhalen met mijn foto’s. Zo brengen we samen werelden bij een breed publiek onder de aandacht.

Ruben Stam
Video- en fotograaf

Met een diploma Animatie en Audiovisuele vormgeving ben ik eind 2020 mijn eigen bedrijf begonnen. Vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in fotografie en video en inmiddels heb ik van mijn passie mijn werk kunnen maken. In mijn eigen creaties probeer ik vaak het realistische een beetje surrealistisch te maken en leg ik details vast die andere misschien hebben gemist. Door de werkzaamheden bij Zuidas Publishers krijg ik de kans om veel content te maken, die door vele ogen worden bewonderd.

Lotte de Graaf
Fotograaf

Ik heb Media en Entertainment gestudeerd en werk ongeveer zeven jaar als freelance fotograaf. Het leukste aan mijn werk vind ik de variatie en het creatieve aspect. Je komt altijd weer op nieuwe plekken en ontmoet nieuwe mensen, waardoor de afwisseling groot is. Door het werk voor Zuidas Publishers ken ik het gebied Zuidas nu heel goed en het is leuk en interessant om onderdeel te zijn van deze bruisende plek waar zoveel ontwikkeld wordt. Voor Zuidas Publishers schiet ik portretten en leg ik mooie architectonische gebouwen en events vast.