Wij stellen ons graag voor!

Wie zijn wij

future-oriented

'LEGIT' is
a family

Lorem ipsum dolor sit amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, cons ectetur adiscing elit Lorem ipsum dolor sit altmet, conse ctetur adipiscing elit aloma lomiur off silder tolos. Lorem ipsum dolor sitlor amet, conetur adiping elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

01

Professional

Lorem ipsum dolor sit amet of, cotns ctetur all of the adip scing sed do eiusmod dunt.

02

Focused

Lorem ipsum dolor sit amet of, cotns ctetur all of the adip scing sed do eiusmod dunt.

03

Serious

Lorem ipsum dolor sit amet of, cotns ctetur all of the adip scing sed do eiusmod dunt.

Wij zijn Zuidas Publishers! Met een kantoor in Amsterdam en Rotterdam werken we sinds 2017 met veel verschillende opdrachtgevers aan kwalitatief hoogwaardige mediaproducten. Door onze kennis en samenwerkingen met freelance redacteuren en fotografen weet Zuidas Publishers precies hoe wij jouw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht kunnen brengen.  

Het team stelt zich graag even voor! 

Ons team

Romy Lange
Eigenaar Zuidas Publishers & RCD Publishers

r.lange@zuidaspublishers.nl


In 2017 heb ik Zuidas Publishers opgericht. Met heel veel plezier werk ik samen met fantastische en ervaren redacteuren, designers en fotografen aan onder andere de magazines Hello Zuidas, RCD Magazine en het General Counsel NL Magazine. Naast het uitgeven van bladen – dit kunnen ook eenmalige edities zijn voor bedrijven – produceert Zuidas Publishers bedrijfsvideo’s. Dit maakt de werkzaamheden nog afwisselender en spannender. Onlangs hebben we een kantoor in Rotterdam geopend waar we natuurlijk erg trots op zijn! Zuidas Publishers groeit en wij zijn nog lang niet uitgegroeid!

Céline Boute
Redacteur Zuidas Publishers & RCD Publishers

c.boute@rcdpublishers.nl

Ik ben een afgestudeerd journaliste met een brede interesse in de wereld om ons heen. Als journaliste ben ik altijd geboeid door mensen hun verhaal. Het mooie aan het vak is dat, naast dat ik prachtige verhalen met jullie mag delen, ikzelf ontzettend veel leer over uiteenlopende onderwerpen. Bij Zuidas Publishers mag ik dit met veel plezier invullen: op pad gaan in twee bruisende steden (Amsterdam & Rotterdam) om te luisteren naar inspirerende, persoonlijke en zakelijke verhalen.

Reno van Dijk
Video- en fotograaf

Vanuit mijn passie voor beeld-creatie, ben ik mij gaan richten op camerawerk. Mensen in beeld brengen die passie hebben voor hun vak, vind ik heel bijzonder om te doen. Deze ontmoetingen houden mij scherp en motiveren mij om het beste resultaat neer te zetten. Samen met RCD Publishers en Zuidas Publishers maken wij gave bedrijfsvideo’s. Ik vind het altijd erg prettig met hen samenwerken, want ze zorgen voor een heldere communicatie en staan altijd goed in contact met de klant. Dit zorgt uiteindelijk weer voor nog een beter eindproduct.

Emiel Brouwers
Ontwerper

Dagelijks ben ik actief als ontwerper, ook ben ik in dit vak strategisch bezig. Het bedenken en ontwerpen van marketing- en reclamecampagnes is echt een passie van mij! Hoe val je op bij je doelgroep en hoe trigger je die om actie te laten ondernemen tot het afnemen van jouw product of dienst? Kritisch zijn hoort daarbij, maar dat pas ik toe op alle ontwerpen, zo bij de producties van Zuidas Publishers zoals het magazine Hello Zuidas. De perfecte balans maken tussen ruimte, tekst en beeld. Het mooiste aan een nieuw magazine, de geur die van de nieuw gedrukte editie komt. Daar kan geen digitaal ontwerp tegenop! 

Caily Bobbie Jo
Fotograaf

Ik ben fotograaf en afgestudeerd aan de fotovakschool op photographic design. Portretten, fashion & cultuur hebben mijn focus en passie. Voor mij is het belangrijk dat de foto een verhaal vertelt dat de kijker prikkelt en meeneemt naar die beleving. Mijn opdrachten voor Zuidas Publishsers geven mij een fantastisch podium. Zij vertellen verhalen over de diverse personen en bedrijven rondom de Zuidas en ik onderstreep die verhalen met mijn foto’s. Zo brengen we samen werelden bij een breed publiek onder de aandacht.

Lotte de Graaf
Fotograaf

Ik heb Media en Entertainment gestudeerd en werk ongeveer zeven jaar als freelance fotograaf. Het leukste aan mijn werk vind ik de variatie en het creatieve aspect. Je komt altijd weer op nieuwe plekken en ontmoet nieuwe mensen, waardoor de afwisseling groot is. Door het werk voor Zuidas Publishers ken ik het gebied Zuidas nu heel goed en het is leuk en interessant om onderdeel te zijn van deze bruisende plek waar zoveel ontwikkeld wordt. Voor Zuidas Publishers schiet ik portretten en leg ik mooie architectonische gebouwen en events vast.

Roxanne Wilm
Fotograaf

Sinds 2019 ben ik werkzaam als fotograaf bij Zuidas Publishers. Na mijn afstuderen aan de fotovakschool ben ik mij gaan focussen op het maken van vernieuwende beelden, die vaak een verhaal vertellen. De afgelopen jaren specialiseerde ik mij in zowel lifestyle, portret- en persfotografie. Ik vind variatie in mijn werk één van de belangrijkste dingen. Dat houdt me scherp én maakt het werk voor mij altijd een uitdaging. Zoals ik zei focus ik in mijn werk op vernieuwende beelden, daarom vind ik het fijn om te werken met Zuidas publishers: ik ontmoet nieuwe mensen en kom op veel nieuwe plekken Foto’s met verhalen aan elkaar verbinden: dat is waar mijn passie ligt.

Nestor Angelos Tsakirakis
& Ska Klijn
Fotograaf & Videograaf

Wij zijn Nestor en Ska. Nestor kreeg op zijn 14e verjaardag een camera en vanaf dat moment is fotografie een deel van zijn leven geworden. Hij heeft op jonge leeftijd al snel de switch gemaakt naar mensen fotograferen en creatieve concepten uitwerken. Ska heeft een passie voor film. Hij heeft zijn opleiding AV-Productie afgerond in 2020 en daarna is hij direct aan de slag gegaan. Wij hebben samen ons bedrijf in 2020 opgericht. Nu werken wij veel samen en vullen elkaar aan. Nestor doet de fotografie, en Ska neemt het video gedeelte op zich. Zo kunnen wij in een korte tijd mooie content aanleveren bij Zuidas Publishers.